Τρόποι Αποστολής

Οι παραδόσεις γίνονται καθημερινώς τις ώρες λειτουργίας της εταιρείας.

Καθημερινά:

Δευτέρα έως Παρασκευή από 8:30 έως 17.00 > Εντός πολεοδομικού Θεσσαλονίκης:

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται ΔΩΡΕΑΝ με τα ιδιόκτητα φορτηγά μας εντός πολεοδομικού συγκροτήματος Θεσσαλονίκης, και ορισμένων προαστίων. Προάστια Θεσσαλονίκης, όπως Ωραιόκαστρο Πανόραμα Ρετζίκι Πεύκα Εξοχή Θέρμη Πλαγιάρι Καρδία Ρύσιο Διαβατά, είναι δωρεάν.

 

Από τα «ΔΩΡΕΑΝ ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ» εξαιρούνται οι νησιωτικές, οι απομακρυσμένες και οι δυσπρόσιτες περιοχές.

 >Εκτός πολεοδομικού Θεσσαλονίκης:

Τα εμπορεύματα αποστέλλονται με Πρακτορεία Μεταφορών της επιλογής του αγοραστή , εάν δε γνωρίζει, σε συνεννόηση με τον αγοραστή επιλέγουμε εμείς!

Το κόστος μεταφοράς εκτός Θεσσαλονίκης, εξαρτάται από τον όγκο, το βάρος του προϊόντος και την απόσταση μεταφοράς.

****Η παραλαβή σας γίνεται στο πεζοδρόμιο και είστε υπεύθυνοι για τον έλεγχο των προϊόντων που παραλαμβάνετε.

Εάν διαπιστώσετε χτυπήματα στην εξωτερική συσκευασία, ΔΕΝ θα πρέπει να παραλάβετε και να αρνηθείτε.

Μετά την παραλαβή του εμπορεύματος από εσάς και την υπογραφή σας στο αντίστοιχο παραστατικό παράδοσης, από τη μεταφορική εταιρεία, ΔΕΝ φέρουμε καμία ευθύνη για ζημιές ή φθορές που τυχόν προκύψουν στην εξωτερική συσκευασία του προϊόντος. Για φθορά στο εσωτερικό θα πρέπει να μας ενημερώσετε άμεσα.

Η μεταφορά του ελεγχθέντος προϊόντος (αποσυσκευασμένο) από το πεζοδρόμιο ή άλλο μέρος, για τυχόν ζημιές, επιβαρύνει αποκλειστικά τον πελάτη».

Επίσης θα θέλαμε να σας πληροφορήσουμε, ότι επιστροφές προϊόντων που φέρουν εργοστασιακή ταινία – αυτοκόλλητο ασφαλείας και έχουν ανοιχθεί, ΔΕ θα γίνονται αποδεκτές .

 

Αποστολές Μεταφορές


Τα προϊόντα μεταφέρονται με κίνδυνο του αγοραστού, ακόμη και αν έχουν αποσταλεί ελευθέρως στον τόπο προορισμού. Για τυχόν αποστολές ελευθέρως, η επιλογή του τρόπου αποστολής γίνεται από την MAGNEM Α.Ε.. Η MAGNEM Α.Ε. έχει το δικαίωμα να προβεί στην αποστολή ακόμη και από τόπους διαφορετικούς από την αποθήκη του. Η MAGNEM Α.Ε. μεταφέρει με τα δικά της μεταφορικά μέσα εντός και εκτός της πόλης Θεσσαλονίκης της ή μέσω επιλεγμένων μεταφορικών εταιρειών επί του πεζοδρομίου ή στη μεταφορική εταιρεία που θα υποδείξει ο αγοραστής. Οι παραδόσεις γίνονται στον τόπο και την διεύθυνση που έχει συμφωνηθεί. Η αποστολή μπορεί να γίνει τμηματικά. Σε περίπτωση ζημιάς κατά τη μεταφορά, ο αγοραστής οφείλει να την αναγγείλει αμέσως στον πωλητή και να αποστείλει το πιστοποιητικό του μεταφορέα για τη ζημιά εντός τριών  (3) ημερών από την παράδοση, υπό ποινής έκπτωσης από το δικαίωμα.