ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΕΜΑΣ

Η 'MAGNEM' είναι
μία οικογένεια

Η MAGNEM είναι μία ταχέως αναπτυσσόμενη εταιρία στον κλάδο των Βιομηχανικών Ειδών και Εργαλείων που κατέχει ηγετική θέση στην αγορά της Ελλάδος όσο και του εξωτερικού. Έχοντας συνώνυμο την αξιοπιστία, την ασφάλεια και την καινοτομία, η εταιρία MAGNEM A.E παρέχει, μέσα από τα προϊόντα της, τη δυνατότητα να ανταποκριθεί στις πιο υψηλές απαιτήσεις ενός επαγγελματία και να οργανώσει με τον πλέον αποτελεσματικό, ασφαλή και εύκολο τρόπο τις εργασίες ενός ιδιώτη. Οι παροχές της εταιρίας MAGNEM A.E θα είναι πάντοτε αντάξιες των απαιτήσεων σας και προσαρμοσμένες στις εκάστοτε ανάγκες σας.

MAGNEM Σημαίνει...

01

ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ

Ήταν δύσκολο αλλά μετά από εκατοντάδες ώρες ελέγχων και δοκιμών καταφέραμε να κάνουμε το όνομα μας συνώνυμο της αξιοπιστίας. Οι χιλιάδες πελάτες μας  ξέρουν.

02

ΑΣΦΑΛΕΙΑ

Όλα μας τα προϊόντα περνάνε από εξονυχιστικούς ελέγχους μέχρι να φτάσουνε στα χέρια σας. Όταν κρατάνε ένα εργαλείο MAGNEM είστε σίγουροι.

03

ΚΑΙΝΟΤΟΜΙΑ

Μία ξεχωριστή ομάδα ανθρώπων ασχολείται και ψάχνει καθημερινά για νέα καινοτόμα προϊόντα στον κλάδο μας.

“Η εταιρία είναι μία οικογένεια γιατί πραγματικά σας νιώθουμε δικούς μας ανθρώπους.”

κουλικίδης κωνσταντίνος

Προσωποποιημένες υπηρεσίες

η επικοινωνία είναι το κλειδί

ας κάνουμε μία αρχή.

Η εταιρία μας προσφέρει στον επαγγελματία όλα τα απαραίτητα εργαλεία που του είναι χρήσιμα για την σωστή διεκπεραίωση των εργασιών του. Τα εργαλεία μας διακρίνονται σε εργαλεία χειρός, εργαλεία κήπου ηλεκτρικά αλλά και κινητήρα, σιδηρικά, αναλώσιμα εργαλείων, είδη επιπλοποιίας και ανταλλακτικά ηλεκτρικών κινητήρων. Επίσης, η εταιρία MAGNEM A.E καλύπτει ένα ευρύ φάσμα προϊόντων που συναντά κανείς σε μεγάλα και μικρά τεχνικά πολυκαταστήματα. Τέλος προσφέρουμε τη δυνατότητα αποστολής των εμπορευμάτων στο χώρο σας καθώς και παραλαβή εμπορευμάτων από τις εγκαταστάσεις μας.   

ελάτε να γνωρίσουμε ο ένας τον άλλο

Ελάτε στον υπερσύγχρονο χώρο μας να πιούμε ένα καφέ και να κουβεντιάσουμε. Νιώθουμε την ανάγκη να γνωρίζουμε τους συνεργάτες μας.

να κατανοήσουμε τις ανάγκες σας

Το εξειδικευμένο προσωπικό μας είναι εδώ για να σας ακούσει και να σας κατανοήσει. Έπειτα μαζί θα σχεδιάσουμε και θα υλοποιήσουμε το "όνειρο" σας.

να θέσουμε στόχους μαζί

Πλέον είστε έτοιμοι να βάλετε τους στόχους σας. Εμείς είμαστε εδώ δίπλα σας για να σας βοηθήσουμε με όλα μας τα μέσα να πετύχετε αυτά που θέλετε.
Η ικανοποίηση των πελατών μας
98%
Πληρότητα αποθηκών
92%
Διαθεσιμότητα προϊόντων
99%

Είμαστε μαζί σας σε κάθε σας βήμα

Ο όρος της συνεργασίας σε εμάς αποκτά οντότητα. Είμαστε εδώ σε κάθε σας βήμα. Δίπλα σας.  Ακριβώς όπως κάνει ένας καλός συνεργάτης.

ΜΑΣ ΑΡΕΣΟΥΝ ΟΙ ΠΡΟΚΛΗΣΕΙΣ

ΚΑΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΤΟΙΜΟΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΚΕΙΜΕΝΟΥ ΝΑ ΒΡΟΥΜΕ ΤΙΣ ΛΥΣΕΙΣ ΠΟΥ ΑΡΜΟΖΟΥΝ ΣΕ ΚΑΘΕ ΣΑΣ ΑΝΑΓΚΗ.

ΓΙΑΝΝΗΣ

ΤΜΗΜΑ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΥ

ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ ΓΕΩΡΓΙΑ

ΤΜΗΜΑ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ ΕΙΣΑΓΩΓΩΝ & ΕΞΑΓΩΓΩΝ

ΔΑΒΙΔ

ΤΜΗΜΑ ΑΠΟΘΗΚΗΣ

Τι χρειάζεστε;

δουλεύουμε σκληρά σε όλα τα επίπεδα.

Η εξυπηρέτηση σας, για όλους εμάς, είναι σημαντική. Δουλεύουμε σκληρά, δημιουργικά και εποικοδομητικά για να σας παρέχουμε υπηρεσίες υψηλού επιπέδου. 

πώληση

Από τους ανθρώπους πίσω από τις οθόνες μέχρι και τους πωλητές μας που είναι καθημερινά στο δρόμο και δίνουν τη δική τους μάχη όλοι δουλεύουν προκειμένου όλοι εσείς να έχετε τη λύση που αρμόζει σε κάθε σας ανάγκη.

συνεργάτες

Εκατοντάδες ώρες συνομιλιών αλλά και χιλιάδες e-mail συνθέτουν το παζλ της επιτυχίας. Προμηθευτές και πελάτες σε 25 χώρες σε όλο τον κόσμο και όλα αυτά για να βρίσκετε αυτό που χρειάζεστε.

Σχεδιασμός

Ειδική ομάδα ανθρώπων ασχολείται με το καινούργιο μαγαζί που θα ανοίξετε αλλά και με τη νέα αποθήκη ενός παλιού πελάτη. Για εμάς έχετε όλοι ίση αξία και έτσι σας αντιμετωπίζουμε.

Σέρβις

Οι άνθρωποι μας έχουν διαβάσει πολύ. Εκατοντάδες manual βρίσκονται πλέον στο μυαλό τους για να μπορούμε να σας προσφέρουμε 24 ώρο service στο 95% των περιπτώσεων.
"Στο εμπόριο, να είσαι όσο πιο άξιος μπορείς, αλλά να μην είσαι πονηρός. Η πονηριά είναι το σκοτεινό καταφύγιο της ανικανότητας..”
Λόρδος Τσέστερφηλντ,
Άγγλος πολιτικός & συγγραφέας